Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Нарешті представлено наступне покоління Jeep Grand Cherokee

Абсолютно новий Jeep Grand Cherokee 2021 модельного року виявився досить цікавим та технологічним позашляховиком преміум рівня, що здатен конкурувати як з місцевими моделями так і з європейськими кроссоверами з великої трійки. Але як не дивно американський виробник націлений на конкуренцію з Land Rover Discovery, адже нове покоління Grand Cherokee матиме повноційний семимісний варіант та схожу з британцем вартість базового виконання. Стильна зовнішність новачка навіяна схожим силуетом з оригінальним Jeep Wagoneer, а крім цього доповнює розкішний образ фірмова сітка радіаторної решітки із 7-ома планками та сучасна світлодіодна оптика передніх фар.

Американці вже встигли розкрити особливості нового Jeep Grand Cherokee, тому вже зараз відомо що кузов позашляховика виготовлено з високоміцної сталі, завдяки чому значно збільшилась жорсткість конструкції моторного відсіка. Також приємною новиною стала інформація про багатоважільну задню підвіску, яка покращить керованість позашляховика на асфальтовому покритті. Модель вийде у конфігурації на шість або сім посадкових місць, що значно розширить аудиторію потенційних покупців Grand Cherokee.

В середині нового Jeep Grand Cherokee ми побачили розкішні матеріали та класичний дизайн панелі приладів, який приємно радує шанувальників автомобілів старої школи. Чудове виконання салону дає можливість цьому позашляховику впевнено увійти до кагорти преміум кроссоверів, які користуються шаленою популярністю по всьому світу. Перше на що одразу звертає на себе увагу є 10,25-дюймова панель приладів та 10,1-дюймовий планшет інформаційно-розважальної системи. Атмосфера яка панує в салоні новачка не напрягає а навпаки трохи заспокоює, досягається такий ефект завдяки гарному оснащеню та висококласним матеріалам обробки інтер҆ єру.

Для ринка США доступні два варіанта моторів: базовий 6-циліндровий агрегат об҆ ємом 3,6 літри потужністю 286 к.с. та 350 Нм крутного моменту та 8-циліндровий монстр об҆ ємом 5,7 літра на 350 к.с. та 530 Нм крутного момента. Обидва двигуна агрегатуються з 8-ступеневим автоматом. Потужна вісімка має функцію вимикання чотирьох циліндрів, що дозволяє економити біля 20% пального при незначних навантаженнях. Також на вибір покупцям буде запропоновано три варіанта повного приводу, в останьому варіанті мова йде про просунуту систему з електронним заднім диференціалом. Модифікації позашляховика вдало розділено на пакетні варіанти, що дає змогу вибрати необхідний варіант в залежності від використання автомобіля. Новачок отримав безліч сучасних систем з безпеки, які додадуть йому балів в краш-тестах та забезпечать безпеку водію та пасажирам у реальному житті…

 

 

 

11.01.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Нарешті представлено наступне покоління Jeep Grand Cherokee

Політика конфіденційності